Kontakta

Har du frågor eller funderingar om den information som finns på Hittalånet.se så är du välkommen att kontakta oss. Du kan då använda formuläret här nedan. Vi strävar efter att besvara alla mail inom 36 timmar. Om du har frågor angående villkoren hos respektive långivare som representeras här på sajten så hänvisar vi dig till låneinstitutets kundtjänst.


(Lämna tom)

Om oss

Hittalånet.se är en oberoende jämförelsesajt om lån. Vi som arbetar med denna sajt har mångårig erfarenhet inom finansbranschen. Med ett brinnande intresse för lån hoppas vi att vi med vår erfarenhet och kunskap ska kunna guida dig till det bästa lånet. Saknar du något på sajten eller har tips på förbättringar så är du välkommen att komma in med din feedback till oss. Vi arbetar ständigt med att förbättra Hittalånet.se så att du som besökare ska få den bästa möjliga upplevelsen.

Friskrivning

Vi är inte knutna till något av de låneinstitut som syns på sajten. Vi tar heller inte ansvar för att långivarnas villkor och räntor kan ändras när som helst utan vår vetskap. Det är därför upp till dig som besökare att ta reda på om den information du finner här stämmer överens med informationen hos respektive låneinstitut.

Att låna pengar är alltid kopplat till en viss risk. Utebliven återbetalning kan leda till skuldsättning och betalningsanmärkningar. Se därför till att låna ansvarsfullt och säkerställ alltid att du kommer kunna betala tillbaks de pengar du lånar innan du skickar in en låneansökan.